O nama

BILJA HEMIJSKO ČIŠĆENJE I PERIONICA VEŠA

Expres suvo hemijsko čišćenje, super povoljne cene, brzo i efikasno čistimo kožu, bunde od plemenitog krzna, svilu, venčanice i ostale odevne predmete. U sklopu hemijskog čišćenja vršimo usluge prana i peglanja posteljine, veša, stoljnjaka... Peremo jorgane, ćebad, presvlake za garniture... Za restorane posebne pogodnosti za pranje stoljanjaka i salveta. Vršimo dostavu oprane robe.

Preduzeće Bilja obavlja usluge pranja, peglanja, pakovnja i transporta veša. Usluge se obavljaju profesionalno i po povoljnim cenama. Iskusni radnici uz pomoć moderne tehnologije i najkvalitetnijih deterdženata i ostalih sredstava za pranje, izlaze u susret i najzahtevnijim klijentima.Pri pranju se koriste razne vrste deterdženata koji se namenski proizvode za profesionalne perionice i svi poseduju ekološke sertifikate. Na usluzi smo klijentima 24 časa dnevno. Posedujemo više vozila za dostavu veša, tako da se veš preuzima i dostavlja prema željama klijenata.


Hemisko čišćenje

Hemijsko čišćenje je proces čišćenja tekstila, koji se vrši kombinovanjem efikasnosti mehaničke akcije i hemijskog rastvora. Postoji više vrsta rastvora koji se danas koriste, od kojih se kao najčešće korišćeni izdvajaju perhloretilen i siloksan. Mašina za hemijsko čišćenje je slična mašini za pranje, s tim da umesto vode koristi hemijski rastvor, i to u okviru zatvorenog sistema, koji omogućava da se rastvor nakon što je jednom upotrebljen, kroz nekoliko faza prečišćava i ponovo koristi. Uz sveukupan napredak nauke i tehnologije, hemijsko čišćenje i danas predstavlja najefikasniji način uklanjanja masnih i ostalih fleka sa tekstila.
LOGO