Ostale usluge

 • Img

  Sušenje veša:

  Veš se suši u profesionalnim sušarama, pažljivim odabirom temperature sušenja i vremena sušenja, u zavisnosti od vrste veša i krajnje obrade. To podrazumeva da se veš za peglanje ne suši do kraja, kao na primer veš koji se ne pegla dalje. Naravno da se i ovde, kao i kod pranja, rukovodimo deklaracijama i strogo vodimo računa da pogrešnim sušenjem ne oštetimo veš. Za veš fizičkih lica uglavnom koristimo manje sušare kako bi izbegli mogućnost eventualnih oštećenja.

 • Img

  Peglanje veša:

  Peglanje se vrši savremenim profesionalnim generatorima pare (peglama) i profesionalnim valjkom na kojima rade profesionalno obučene radnice. Opeglani veš prolazi višestruku kontrolu kvaliteta, tako da iz našeg servisa ne sme izaći ni sa najmanjom greškom. Samo na taj način možemo izaći u susret našim cenjenim korisnicima, koji očekuju vrhunski kvalitet.

 • Img

  Dostava oprane robe:

  Finalna usluga podrazumeva dostavljanje sređenog, uredno upakovanog i mirišljavog veša na Vašu kućnu adresu. Prepustite nama da savršeno odrađen posao privedemo kraju na pravi način i poštedimo Vas brige da u transportu dođe do eventuanih reklamacija. U tačno dogovoreno vreme, onda kada Vama odgovara, naši vozači će isporučiti Vaš veš gde Vi budete želeli. Time smo Vam pružili kompletnu uslugu i zasigurno uštedeli veliku količinu dragocenog vremena i truda.

 • Img

  Pakovanje:

  Poslednji, ali ne i beznačajan proces je pakovanje. Višestruka uloga pakovanja ne treba se posebno objašnjavati. Napomenućemo samo da se prilikom pakovanja još jednom vrši provera kvaliteta, a veš ovim procesom štiti od spoljnih uticaja prilikom transporta.